Kjære katteelskende bokormer!

Jeg vil med dette på det sterkeste oppfordre til å protestere mot Urlesques opprop for å få en dag med et internett uten katter. Dagen som er satt er i dag, altså 9. september 2009.

De som har fulgt meg en stund vet at jeg har en forkjærlighet for disse morsomme «LOL-cats», spesielt når de har en litt bokrelatert vri. Dagens bilde er også en bokkatt, og den får meg til smile på en varm, gjenkjennende måte, samt å humre. Det er kanskje ikke osteburgere jeg gjerne vil skal leses om igjen og igjen, men jeg kjenner til følelsen…

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Si et rungende «JA!» til et internett med katter, også i dag!

3 kommentarer til «Kjære katteelskende bokormer!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *