Jeg har ferie!

Ja, det stemmer – jeg har sånn skikkelig ordentlig ferie. Størsteparten tilbringes på Østlandet, men har også satt av dager på Vestlandet. Det er jo bare 50 minutter med fly fra Gardermoen til Flesland. 😉

Noe jeg synes er fint med ferien er at jeg tar meg tid til å lese. Mye tid! I hvert fall får jeg lest på flyreiser og når jeg er hos foreldrene mine. Og så har jeg noe så genialt som Nasjonalt lånekort, så skulle jeg være sluppet opp for bøker, eller ser at jeg kommer til å slippe opp, finner jeg nærmeste folkebibliotek og låner meg ei ny bok! Kanskje jeg til og med leverer ei jeg har lest? Så slipper jeg dra med meg bøkene overalt…

Moralen med denne posten? Lykken er et nasjonalt lånekort!

Nasjonalt lånekort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *