På tampen av året…

Mens jeg nyter resten av min ferietid (tilbake på jobb 2. januar, ankom Nord-Norge i dag), vil jeg foreslå følgende artikler:

The Guardian oppsummerer bokåret 2009 med «Spats, symbols and posthumous publications: 2009, a year in books»:

It was the year when poetry made the front pages – for good and bad reasons – when Dan Brown broke publishing records and when everyone from Mark Twain to Vladimir Nabokov brought out books from beyond the grave.

TIME.com slår til med intet mindre enn lister med «tiårets beste», Best Movies, TV, Books and Theater of the Decade. På lista over bøker troner Never Let Me Go av Kazuo Ishiguro (2005) som nummer 1, men jeg må innrømme at denne har jeg ikke hørt om en gang! Neil Gaimans American Gods ligger på en 10. plass, og denne kan jeg helt klart anbefale på det varmeste.

Dagbladet.no kan fortelle at filmatiserinegn av bok nummer to i Twilight-sagaen, New Moon, ble kåret av Moviefones lesere til beste film i 2009. Noe jeg må si meg sterkt uenig i.

Men akkurat nå skal jeg finne puta mi, og ha en aldri så liten date med selveste Dr. Susan Calvin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *