Serieteket.

Da jeg var sørpå for et par uker siden passet jeg på å benytte anledningen til å ta meg tid til et besøk på biblioteket på Grünerløkka, som jeg liker så godt. Oppe i andre etasje finner vi Serieteket, som er en egen bibliotekavdeling dedikert til tegneserier. Her finner du serier du knapt ante fantes!

Serieteket

Men de har ikke kun tegnerserier, de har også bøker som handler om tegneserier, både tegneserieteori generelt, samt bøker om hvordan man selv skal kunne skape tegneserier.

Serieteket

Vi kan dessuten finne to små rom inne på Serieteget, det ene tilegnet manga og det andre serier fra Disney. Med andre ord kan du enkelt finne akkurat den manga-serien du har lyst til å lese, eller fordype deg i en pocketbok med Donald, skulle du ønske det. Disse rommene har friske farger som er med på å gjøre Serieteket til det morsomme stedet det er.

Serieteket

Serieteket

Som dere skjønner, utvalget av tegneserier på Serieteket er fantastisk! Så skulle du være en elsker av tegneserier, vil jeg på det varmeste anbefale en tur innom!

Én kommentar til “Serieteket.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *