Alvefolket – et rop om hjelp!

Ulverytter - AlvefolketBiblioteket jeg jobber på har mistet sitt eksemplar av Ulverytter 2 i Wendy og Richard Pinis serie om Alvefolket. Dette er utgaven som kom på Egmont serieforlag i 2005. Nå har jeg søkt på ymse nettbutikker (inkludert Outland, som desverre har en elendig søkemulighet på sidene sine), men uten hell. Det kan virke som denne er umulig å få tak i. Tegneserieboka er som sagt en del av en serie, så det er utrolig dumt å mangle den, når man har de andre bøkene i serien.

Så mitt rop om hjelp er som følger: Er det noen der ute som vet om det finnes et sted man kan få tak i denne? Vi kan godt kjøpe denne brukt, så lenge den er i god stand. Eneste krav er at den må være på norsk, samt kunne bestilles fra Norge og betales på faktura.

HJELP!

9 kommentarer til «Alvefolket – et rop om hjelp!»

  1. Noen steder man kan forsøke:

    Spøk & Spenning på Grünerløkka
    Lucky Eddie i Trondheimsveien

    Ingen av disse har nettbutikk, så de må nok ringes.

    … og så kan det faktisk hende forlaget sitter på noen lagereksemplarer hos seg selv. Det pleide i hvert fall Bladkompaniet å gjøre, i sin tid.

  2. Oj, det var synd. Jeg har de første utgavene som kom i Norge (Litt større enn A4-format), men mangler ett eller to hefter. Har ikke sett de nye utgavene, men mener de er litt mindre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *