Leselørdag: en oppdatering.

Som jeg nevnte i går, deltar jeg i lesemaraton. Jeg har regnet ut at hvis man skal kunne nå 24 timer på 7 dager må man lese i gjenomsnitt ca 3 1/2 time hver dag. Det er jo overkommelig selv når man jobber. Jeg er overbevist om at en del tilbringer minst like mye tid foran fjernsynsapparatet hver dag. Er det ikke da bedre å lese?

I går klarte jeg akkurat kvoten. Mest fordi jeg begynte å skrive en bokomtale og gjorde en del andre ting. Jeg håper at jeg skal komme meg godt over de 3 1/2 timene i dag, siden jeg tross alt snart reiser på ferie. Så langt i dag har jeg lest tilsammen 2 timer. Kanskje ikke så mye, men jeg gjør som sagt andre ting også.

Jeg fant forøvrig at en fin ting kunne være å kombinere lunsj og lesing med det at det er så fint vær i dag. Det er ikke ofte gradestokken viser over 20 grader i skyggen, så når vi har en slik dag kan vi ikke bare sitte inne. Derfor tok jeg meg en butikktur og kjøpte inn mat og drikke til en aldri så liten balkongpiknik. Det var riktig deilig å sitte der og spise deilig mat, drikke juice av høykvalitet og lese. Kan man egentlig kalle det hverdagsluksus når det er i helgen?

Leselørdag - Foto © 2010 Elin Bekkebråten Sjølie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *