Emma Thompson skal skrive ny Peter Rabbit-historie.

Emma Thompson, en av mine favorittskuespillere, skal skrive en ny historie om Peter Rabbit, kan BBC News fortelle. Dette skal være med på å markere Beatrix Potters orginalhistorie sitt 110-årsjubileum. Thompson hadde i et intervju med den amerikaske talkshow-verten Craig Ferguson sagt at hun hadde fått et lite jobbtilbud, og at hun planla å la Peter Rabbit få komme til Skottland.

Det er forventet at Emma Thompsons Peter Rabbit-fortelling skal utgis i 2012, og Jennifer Cooper fra forlaget Frederick Warne har bekreftet Thompsons oppgave.

Peter Rabbit ble først introdusert av Beatrix Potter i hennes historier i 1902. Han var basert på hennes eget kjæledyr, og det hele hadde startet som illustrerte brev fra Potter. Og nå kommer det altså en ny historie om den lille kaninen, denne gangen ført i pennen av den suksessrike britiske skuespilleren Emma Thompson.

Én kommentar til “Emma Thompson skal skrive ny Peter Rabbit-historie.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *