Elins julekalender 2010: Luke 6

6. desember

Til: Ivar og Hege Anita Saugestad, Ås
Kjære bestemor og bestefar!
Her kommer julekort fra stakkars Klara Klegg! Jeg har fått en gutt til å hjelmpe meg med å skrive. Han heter Atif. Han har briller. Han er snill. Her begynner julekortet: Jeg har det vondt! Ingen er snille med meg! Livet er trist! Jeg gråter hver hveld! Linus pleier å stikke meg med pinner. Haha, sier Linus. Pappa binder meg fast på taket og heiser meg opp og ned i pipa. Haha, sier pappa. Mamma sier jeg må sove i kjelleren sammen med potetene. Haha, sier mamma. Alle er slemme. Det vondeste er at jeg ikke får mat. Jeg får bare spise rå poteter. Haha! Haha! Alle ler og sparker meg i rompa. Hjelp meg! Jeg sulter i hjel! Kan dere sende noe mat? For eksempel sjokolade?

Snufs fra Klara

PS! Klara har tvunget meg til å skrive dette brevet.
Vennlig hilsen Atif.

Fra Julekort fra Svingen av Kjetil Indregard.

2 kommentarer til «Elins julekalender 2010: Luke 6»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *