Visuell poesi på Deichmanske bibliotek.

Noen ganger ønsker jeg at jeg bodde litt nærmere hovedstaden enn ca 2000 km (eller 3+ timer med fly). Nå er en sånn gang. Ikke fordi jeg ikke liker å bo her (jeg har det bra med super jobb, flott leilighet og ymse andre bra ting), men fordi de på Deichmanske bibliotek har en utstilling med «visuell poesi». Dette skriver de i en e-post jeg ramlet over på BibliotekNorge-lista:

Katharina Barbosa Blad og Deichmanske bibliotek inviterer til:
UTSTILLINGSÅPNING: 12. mai, kl 19 i Foredragssalen på Deichmanske hovedbibliotek.

Gjennom 23 fotografier av kunstneren Katharina Barbosa blir Hans Petter Blads diktsamling ”Biblioteket” fra 2008, visuelt analysert i et spennende utstillingskonsept på Hovedbiblioteket.

Åpning ved Katharina Barbosa og Hans Petter Blad. Poesiopplesing ved skuespiller Gisken Armand og forfatteren. Enkel servering.

Utstillingen kan sees i perioden 12. til 31. mai, man-lør fra kl 11-15.

Alle er hjertelig velkommen både til åpningen og til å besøke utstillingen ved en senere anledning.

www.visuellpoesi.no

Dette skulle jeg gjerne hatt med meg. Hvis noen av dere lesere er Oslo-boere eller på annen måte kommer dere på utstillingen, kom gjerne med rapport!

4 kommentarer til «Visuell poesi på Deichmanske bibliotek.»

  1. Det hadde nok vært enklere på andre måter også. Jeg tror nok det er lettere (og billigere) å reise rundt omkring… :’)

  2. Mange takk! Utstillingen var i Kongsvinger i september og utstillingen skal ”vandre” på 3 av bibliotekene i Groruddalen: Bjerke, Stovner og Furuset fra februar 2012 og utstillingen blir stående ca 4 uker på hvert sted!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *