Filmer jeg vil se.

Jeg er ikke bare glad i å lese, men jeg er også veldig glad i å se film. Selv om jeg er ganske altetende når det gjelder genre, så har jeg mine favoritter, som britisk drama, science fiction, fantasy og grøssere. Her er noen filmer jeg har lyst til å se:

Jane Eyre (2011)

Denne filmen har per dags dato ikke gått på kino her i Hammerfest, men jeg håper i det lengste på at den skal settes opp. Hvis ikke kan det være jeg gjør et forsøk på å se den når jeg er i Oslo i september. Boka leste jeg for flere år siden, og jeg har sett andre filmatiseringer, og jeg må si at denne versjonen ser veldig bra ut!

Captain America: The First Avenger

Jeg digger tegneserier. Og jeg digger filmer laget av tegneserier. Denne går på kino nå, og jeg håper jeg rekker å se den før den tas av plakaten.

Super 8

En annen film som går på kino for tiden. Har hørt mye bra om den, og den virker veldig spennende.

Happy Feet 2

Den første Happy Feet-filmen er en kjempesøt feel good-film, og den står igrunnen sterkt for seg selv. Jeg må innrømme at jeg ikke helt ser hvorfor den trenger en oppfølger, men filmen ser søt ut, den…

4 kommentarer til «Filmer jeg vil se.»

  1. De siste lørdagene på Nrk har dem visst en ny versjon av Emma. Den kommer ut i slutten av august eller begynnelsen i spetember. Jeg liker Emma bare bedre og bedre:)

  2. Jane Eyre venter jeg også på …:-)
    Anne K og noen venninner har sett Super 8 og synes det var en bra film, men de lurte litt på tittelen iforhold til hva filmen handlet om…

    1. Jeg har spurt kinoen om de kanskje kunne sette den opp, og det virket som om de skulle sjekke. Synes de altfor sjeldent viser den type film.
      Må få sett Super 8 og forsøke finne ut hvorfor den heter nettopp dét…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *