Litt som Scrabble!

For en tid tilbake takket min trofaste Nokia for seg, og jeg måtte kjøpe meg en ny mobil. Etter litt veiing for og imot, endte jeg opp med en Android-telefon. Her for noen dager siden snakket noen av vennene mine på Twitter om en app som heter Wordfeud, hvor du enkelt sagt kan spille Scrabble! Du kan enten invitere noen du kjenner til å være med, eller du kan be om en vilkårlig motspiller.

Jeg elsker Scrabble, så jeg har blitt helt hekta på dette spillet. Det som er bra er at det ikke er noen hast når det er din tur. Du kan bruke den tiden du trenger, så fremt du legger ut dine brikker innen 72 timer etter at din motstander la sine brikker sist. På denne måten kan man fint ha flere spill gående, samt at man kan ta sin tur når man har tid. Det er en veldig hyggelig kveldsaktivitet for oss som liker å spille.

Og for de av dere som ønsker å ta et slag med meg, så heter jeg lunacia på Wordfeud.

4 kommentarer til «Litt som Scrabble!»

  1. Å, jeg elsker scrabble og savner det spillet skikkelig! Husker vi spilte det ofte på Folkehøgskolen og vi ble aldri lei av det. Selv om jeg tapte ofte og var en dårlig taper alle gangene, så var det et spill som vi koste oss med. Scrabble og Millionær (liker det hakket bedre enn Monopol) er mine favorittbrettspill.

  2. Elin er mye bedre enn meg i Scrabble/Wordfeud, men jeg synes det er gøy. Så det gjør ikke noe om jeg taper (ref. bildet…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *