Vil du være med på boklesestråle?

Har du lyst til å være med på noe gøy? I hvert fall synes jeg at det er moro: Hva om vi lager en boklesestråle? Altså, jeg starter med ei bok, som jeg leser. Så skriver jeg om den i bloggen min, og i det innlegget lenker jeg til neste blogger på lista. Så sender jeg boka til nummer to, som jeg da altså har lenket til, som leser boka, skriver om den, lenker til nummer tre, for så å sende den til neste igjen! Skjønte dere den? Tenkte at alle bloggere kunne være med, også de som ikke har en bokblogg.

Boka jeg tenkte vi kunne lese er Der Gud gråter skrevet av Siba Shakib. Forlaget skriver følgende om boka:

Denne internasjonale bestselgeren av den prisbelønte iranske forfatteren Siba Shakib er en rystende dokumentarroman om en afghansk kvinnes mot og livskamp. Shirin-Gol er bare en liten jente da russerne bomber landsbyen hennes. Familien flykter til Kabul. Hun begynner på skolen, men broren hennes gifter genne bort som oppgjør for en spillegjeld. For Shirin-Gol begynner snart et liv på nesten konstant flukt, først fra Mujahedin, senere fra Taliban – med en stadig større barneflokk. Selv om livet er preget av frykt, overgrep og fattigdom, opplever Shirin-Gol også vennskap og støtte. Boka er derfor også en betagende historie om kvinnesamhold, motstand og kjærlighet, og om en modig kvinne som aldri gir opp.

Hvis du vil være med, fyller du bare inn skjemaet under. Jeg lager så ei side her på bloggen med oversikt over alle som er med.

[contact-form-7 id=»3497″ title=»Boklesestråle»]

7 kommentarer til «Vil du være med på boklesestråle?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *