Final Fantasy XIII Platinum

Final Fantasy XIIIDa jeg kjøpte meg PlayStation 3 så jeg etter et spill jeg kunne spille på den, naturlig nok. Av alle spillene som lå i butikken, var det Final Fantasy XIII Platinum som først og fremst fanget blikket mitt. Jeg har aldri spilt noen av de andre spillene i serien, men hørt mye bra, så jeg hadde lyst til å gi det en sjangse.

Vi befinner oss i en futuristisk verden kontrollerende avansert teknologi og magiske krystaller, Cocoon. Denne verdenen er bygget som en svevende by, og dens innbyggere frykter verdenen under, Pulse. Vi møter forskjellige karakterer i spillet, og er med dem på forskjellige «oppdrag». Mellom «oppdragene» spilles små filmsnutter, og disse er etter min mening det beste med spillet, for jeg må rett og slett si at jeg synes det er kjedelig.

Dette er et svært lineært spill, og gir lite som for å «løpe rundt og finne ting», som man ofte gjør i rollespillbaserte dataspill. Man beveger seg nærmest korridorisk, og følger kun én linje gjennom spillet. For min del ble dette så lite givende, at jeg ikke orket å spille ut første kapittel engang. I tillegg opplevde jeg det en smule klisjéaktig, og historien ga meg lite. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er st spill jeg ikke kommer til å fortsette med, og er nok heller fristet til å selge det…

Platform: PlayStation 3
Utvikler: Square Enix
Aldersgrense: 16

2 kommentarer til «Final Fantasy XIII Platinum»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *