Veien mot et halvmaraton

Stavanger maratonMuligens jeg har blitt gal, men jeg har fått det fore meg at jeg skal løpe halvmaraton i Stavanger 1. september. Jeg forsøker å samle så mye motivasjon som mulig, og vurderer å skrive om veien min dit her i bloggen. Ville du ha vært interessert i å lese om trening og resultater underveis her i bloggen?

Les resultatet av avstemmingen her!

9 kommentarer til «Veien mot et halvmaraton»

 1. (hehe), selvfølgelig.
  Mest spennende som finnes, og du er ikke alene, hverken som aspirerende maratonløper, bloggende aspirerende maratonløper, eller for den saks skyld, bloggende og lesende maratonløper. Vi er mange der ute -))

 2. Løp 1/2-maraton for en del år tilbake, men måtte slutte på grunn av skader. Løper fremdeles men i mindre mengder. Etter de erfaringer jeg har: ikke sitt å samle motivasjon. Bare begynn. Løp minst tre ganger i uka. Regner med at du allerede driver med løping, så da veit du vel at du ikke må øke for mye. Jeg hadde alltid et ekstra løp ( sentrumsløpet) som delmål. Lykke til! DETTE greier du!

  1. Ja, er i gang med å løpe igjen etter en lengre tørke. Sist jeg løp i Hammerfest var vel på tredemølle, klimaet hadde en tendens til å sette en stopper for utendørsløping relativt tidlig. 😉

   Jeg vet ikke om det er noen andre løp her mellom nå og 1. september, med det er definitivt en idé.

 3. Lykke, lykke til!! Halvmaraton er jo kjempelangt! Hvor langt har du løpt før? Mitt mål til sommeren er å løpe en strekning her hjemme som er omlag 13,5 km. Det holder for min del, særlig når mesteparten av strekningen er asfalt!

  1. Jeg aner faktisk ikke hvor langt jeg har løpt før, jeg har liksom ikke målt. Men det er jo nesten et halvt år til, så jeg har masse tid å komme meg i form på. Jeg tenker som så, har andre klart det før meg, må da jeg klare det også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *