Stor giveaway!

23. april er det Verdens bokdag, og i den anledning vil jeg være ekstra gavmild den dagen og gi bort noen fine premier. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet under, og du er med i trekningen om følgende:

1. premie: Valgfritt gavegort* på 200,- kroner
2. premie: Boka Dead, Undead, or Somewhere in Between av J A Saare
3. premie: Boka Barnepiken av Kathryn Stockett

23. april vil være siste dag for å delta, og vinneren vil annonseres her på bloggen dagen etter.

Utlodning!
* Gavekortet kan velges blant et gitt utvalg

AVSLUTTET

33 kommentarer til «Stor giveaway!»

  1. —håper jeg vinner «Barnepiken», for den står på ventelista mi over bøker jeg skal lese…Krysser fingra. (Artig tiltak, Elin)

  2. Jeg melder meg på litt i siste liten… Fant bloggen din via Flukten fra virkeligheten- og jeg kan ikke fatte at jeg ikke har funnet fram hit tidligere?? Morsomt med litt varierte innlegg, synes jeg. Ha en strålende søndag!

    1. Husk å fylle ut skjemaet.

      Premiene blir trukket, man vinner det man vinner. 😉 (Men KAN jo hende man finner en løsning, er det den boka du vinner, skulle du vinne. Men, som sagt, man må ha sendt inn skjemaet, det er eneste krteriet for å delta).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *