Smakebit på en søndag

Lørdag, som jo teoretisk sett var i går, siden klokka har tippet midnatt og det dermed er søndag, var det tegneseriens dag, og da passer det godt at dagens smakebit er hentet fra tegneserien jeg holder på med for tiden. (Jeg leser fortsatt samme bok som sist, forøvrig). Tegneserien heter House of mystery : room & boredom, og er første bok i serien, skrevet av Matthew Sturges og Bill Willingham. Smakebiten er hentet fra side 11.

Smakebit

Flere smakebiter finner dere som vanlig hos Mari.

8 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. En fin smakebit! Jeg er akkurat ferdig med serien House of Mystery. Jeg likte dem kjempegodt og syntes det var en original ide. Og så likte jeg selvfølgelig at det var huset til Kain, siden han er i The Sandman 😀

  2. Artig smakebit. 🙂 Jeg har heller ikke hørt om denne tegneserien før, men setter den på lista over de jeg har lyst til å lese.

    Ha en fin søndag videre. 🙂

  3. Takk for fin smakebit 🙂 Denne må jeg se nærmere på for det er noe mannen gjerne vil like!
    Ønsker deg en glad søndag!
    Pia xx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *