Sommermusikk + god bok = sommerlykke

Leselykke. Foto: Elin Bekkebråten SjølieDe av dere som følger meg på Facebook vet allerede at jeg jobber med å lage ei spilliste med sommersanger på Spotify. Å lese gode bøker hører etter min mening nemlig sommeren til, om det regner eller er sol har liten betydning. Om du sitter i parken, på kafé, eller under et pledd i sofaen er ett fett. Uansett hvor og hva, så er musikk på ørene fint når du leser, synes jeg.

Derfor er mitt spørsmål ganske enkelt: Hva er din favorittlåt? Jeg er altså ikke ute etter et band eller ei plate, men en låt du liker, og du forbinder med sommer. Fortell meg hvilken det er i en kommentar her, og jeg legger den til spillista mi!

2 kommentarer til «Sommermusikk + god bok = sommerlykke»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *