Smakebit på en søndag

NeverwhereMå bare innrømme det: Jeg har lest hårreisende lite i det siste. Vet ikke helt hvorfor, men det har bare blitt sånn. Har hatt litt andre ting jeg har drevet med… Med andre ord: Holder fortsatt på med Neverwhere av Neil Gaiman. Pytt, pytt, det skader jo ikke å dele litt mer av min absolutte favorittbok.

Richard thought about pointing out that anyone could have confused the National Gallery with the National Portrait Gallery, and that it wasn’t she who had spent the whole day standing in the rain (which was, in his opinion, every bit as much fun as walking around either place until his feet hurt), but he thought better of it.

Flere smakebiter finner du som vanlig hos Mari.

8 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Har også lest utrolig lite denne uken, skjønner ikke hva jeg annet har gjort:) Får håpe leselysten kommer raskt tilbake:) Takk for smakebiten og ha en herlig søndagskveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *