Galskap?

Studerende Elin. (c) 2012 Elin Bekkebråten SjølieJeg vil med dette varsle om at bloggen framover kanskje, muligens kan komme til å lide av min galskap! I våres fikk jeg det nemlig for meg at jeg skulle søke på årsstudium i sosiologi ved Universitetet i Stavanger. Ikke nok med at jeg kom inn, og nå er i gang med lesingen, men dette skal gjøres ved siden av full jobb. Jeg slipper heldigvis å ta ex. phil., siden jeg allerede har det fra før (dog er dette over 17 år siden), men jeg tror det blir nok å lese uansett…

Faget er utrolig spennende, og jeg er overbevist om at det er nyttig. Sosiologi er noe man kan trekke linjer til i både arbeidsliv og ellers. Jo mer jeg leser, jo mer interessant er det!

Eksamen er i slutten av november og begynnelsen av desember, i tillegg skal det leveres et gruppearbeid som må godkjennes for at jeg skal kunne ta eksamen. Fritidsproblemer kan jeg neppe påberope meg.

11 kommentarer til «Galskap?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *