Smakebit på en søndag

Dead, undead or somewhere in betweenSiden jeg fortsatt holder på med Beautiful Darkness, kommer dagens smakebit fra ei helt annen bok! Jeg vil heller gi dere en smakebit fra boka jeg skal gi bort, og vil i samme slengen oppfordre dere til å melde dere på konkurransen (eller utlodningen, som vel er et mer riktig begrep i denne sammenhengen). Det kan du gjøre HER. Og hvis du skulle være svensk eller dansk, frykt ikke, det er åpent for å vinne for dere også, sjekk bare listen på innlegget.

Smakebiten er altså hentet fra Dead, undead or somewhere inbetween av J. A. Saare, og finnes på side 23:

His eyeball was missing, the ravaged socket empty. Half the side of his face was gone, leaving behind muscle, shredded tissue and cartilage. His top lip was missing, displaying teeth that dangled from strands of gummy root.
I looked down.
His leg were all kinds of fucked up too. If he wasn’t a spirit, there was no way he’d be standing.

Hvis du har lyst til å smake på flere bøker, så finner du flere smakebiter på Maris blogg.

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *