Austenland

austenlandJeg var på kikk etter informasjon om noe annet da jeg snublet over en reklame for en ny film som skal komme ut i løpet av 2013: Austenland. Som Jane Austen-fan måtte jeg selvfølgelig lete opp traileren på YouTube, samt finne ut mer om filmen. Snart viste det seg at det faktisk er ei bok, og jeg måtte selvsagt kjøpe den. Boka har samme navn og er skrevet av Shannon Hale.

Forlaget skriver følgende om boka:

Jane is a young New York woman who can never seem to find the right man-perhaps because of her secret obsession with Mr. Darcy, as played by Colin Firth in the BBC adaptation of Pride and Prejudice. When a wealthy relative bequeaths her a trip to an English resort catering to Austen-obsessed women, however, Jane’s fantasies of meeting the perfect Regency-era gentleman suddenly become more real than she ever could have imagined. Is this total immersion in a fake Austenland enough to make Jane kick the Austen obsession for good, or could all her dreams actually culminate in a Mr. Darcy of her own?

Jeg skal nok lese boka ganske snart (den ligger og venter på lesebrettet mitt), og så ser jeg kanskje filmen…

9 kommentarer til «Austenland»

  1. Åh, denne fikk jeg skikkelig lyst til å lese! (Nå med en gang) Jeg fatter ikke at jeg ikke har hørt om den før! (Verken filmen eller boken) Tusen takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *