Høstens melankoli

Ingvild Koksvik
Ingvild Koksvik synger på Sandnes bibliotek.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2013
Det var en regnfull lørdag i november at Ingvild Koksvik og Lars Jakob Rudjord besøkte Sandnes bibliotek for å spille sin vakre og melankolske musikk. Duoen er kjent for å sette musikk til diktere som Rolf Jacobsen og Ernst Orvil, og passet derfor godt inn som programpost under litteraturdagene i Sandnes. De fleste av sangene de framførte var hentet for Ingvild Koksviks plate Nattåpent, som kom ut tidligere i år, som består av melodisatte dikt av Rolf Jacobsen.

Selv om det var et relativt lite publikum, tror jeg at de som hadde tatt turen ikke ble skuffet. Ingvild Koksviks klare og vakre stemme passer perfekt til denne typen nærmest sarte musikk. Jeg synes de på en flott måte gir diktene nytt liv, og den lille timen var ren nytelse. Dette er en flott måte å formidle lyrikk på, og jeg håper flere bibliotek får anledning til å få besøk av denne flotte duoen!

Under kan du se noen klipp fra konserten, filmet med tillatelse fra Ingvild Koksvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *