Hverdagslykke

hverdagslykke
En kopp kaffe og bok på kafé…
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2013
Regina Spektors musikk strømmer mykt fra høyttalerene, og jeg setter den røde koppen mot leppene og nyter den sorte drikken som varmer meg langt inn i sjelen. Boka foran meg er ei slik bok jeg håper vil vare lenge, og jeg nærmest suger ordene inn gjennom øynene. Ei slik jeg både vil lese ferdig, og som jeg vil aldri skal slutte.

Ute har høstmørket senket seg, men jeg er akkurat nå tvers igjennom lykkelig. For det er slike øyeblikk som gjør det verdt å leve, og som er med på å gjøre dagene litt mindre grå.

Hverdagslykke for meg kan være mange ting: Den første hestehoven om våren, å tilfeldig oppdage ei billedbok med fantastiske illustrasjoner, god latter sammen med kollegaer på jobb, eller noe av det fineste: Å lese ei knallgod bok til en skikkelig god kopp kaffe på byens beste kaffebar!

Hva er hverdagslykke for deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *