Blogging og sånn…

Jeg har blogget siden slutten av 90-tallet, og denne bloggen så sitt lys i 2003. Bloggen er med andre ord over 10 år gammel. I tillegg har jeg en annen blogg jeg forsøker holde liv i. Livet skjer, og å skulle holde aktivt liv i to blogger blir litt mye. Derfor har jeg bestemt meg for å slå sammen de to bloggene til ett, samt at bloggen nok kommer til å gå i en mer generell retning. Det vil ikke kun bli bøker. Det vil heller ikke kun bli veganisme/mat (som den andre bloggen er), men jeg ønsker en mer generell blogg, hvor jeg kan dele flere ting.

Navnet på bloggen vil jeg beholde, men jeg tror jeg skal pusse den opp litt… Det skjer ikke over natta, men jeg ser at det rett og slett må til.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Meg, oktober 2016.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *