Smakebit på en søndag

Det er søndag, jeg er i fantastiske Oslo, og kaffen inntas på Supreme Roastworks på øvre Grünerløkka. Fantastisk kaffe. Vakre høstfarger. Jeg skulle ønske jeg ikke trengte å fly tilbake til Sørvestlandet i kveld…

Jeg leser for tida Og hver morgen våkner jeg av Marita Hansen, og så langt liker jeg den veldig godt. Derfor henter jeg dagens smakebit fra denne boka:

Og det er her håpet kollapser. Det er her jeg skriker. Virkeligheten slår meg i bakken og jeg skriker med en lyd jeg ikke visste at fantes, det er lyden av sjela mi som løsner fra kroppen.

Finn flere smakebiter hos Mari på Flukten fra virkeligheten.


Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

18 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Litt morsomt, for jeg reiste fra Grünerløkka i går 🙂 Jeg bodde på hybel der i fem uker. Så det er veldig godt å være hjemme igjen. Jeg har to perioder til jeg skal til Oslo på skole, men i neste måned må jeg en tur for å være med på styremøtet til skolen og på utdelingen av Bokhandlerprisen. Jeg tar toget. Det er så enkelt. Det er ca to timer til nærmeste flyplass, Sola eller Kjevik. Så det ville gått like mye tid for meg om jeg reiste på den måten 🙂
    Ha en riktig fin søndag, Elin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *