Takknemlighetslister

Det er over en måned siden Silje Alice utfordret oss på bloggen sin til å skrive takknemlighetslister. Akkurat da var jeg ikke klar for det, men nå tenkte jeg gi det en sjangse. Jeg vet ikke om jeg klarer å skrive ei liste hver dag, men jeg tenker som så at det er OK. Klarer jeg å gjøre det noen kvelder i uka, er det supert, men får jeg ikke gjort det, skal jeg ikke la meg stresse over det og bli sint på meg selv!

En ting jeg liker med Siljes oppfordring er at hun understreker at det kan være hva som helst. Det kan være noe lite eller stort, det spiller ingen rolle. Så på gårsdagens liste førte jeg opp snøkula mi med pingvin inni. Det er en liten og billig sak fra Nille, men jeg elsker den! Jeg blir så glad når jeg rister på den og set snøen falle nedover pingvinen inne i kula.

Hva er DU takknemlig for i dag?

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Jeg er takknemlig for snøkula mi.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

6 kommentarer til «Takknemlighetslister»

  1. Veldig fin snøkule! Takknemlighetsliste er nok ikke så dumt..har lurt på det selv.

    Akkurat nå er jeg takknemlig for at begge jentene ligger trygt i seng og sover, kosebuksa, sofaen, Snøfall på tv og mannen jeg deler sofa med. Se der!

    1. Jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var å finne ting. Og den snøkula har vært til stor glede (men den er i Oslo…) J sa det var en god investering, siden jeg bla barnslig glad hver gang jeg ristet på den! 😁

  2. Så koselig liste, og helt heærlig snøkule!
    Jeg er selvfølgelig takknemlig for mann, barn, hus, fast jobb osv, men det første som slo meg da jeg leste dette var te-adventskalenderen min. En pose deilig kvalitetste i løsvekt hver kveld, nok til en hel kanne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *