Snømannen av Jo Nesbø

Jo Nesbøs nyeste krim kom ut for ikke lenge siden, og denne gangen tar politietterforsker Harry Hole for seg en ekte seriemorder! Snømannen heter boka, og etter min mening skriver Nesbø bedre enn noen sinne. Det virker faktisk som om det er en trend for Nesbø at krimbøkene hans bare blir bedre og bedre.

SnømannenSkulle en låner som aldri hadde lest krim tidligere komme bort til meg og spørre om jeg kunne anbefale henne en bok innen genren, hadde nok Jo Nesbø vært den første krimforfatteren hadde trukket fram. Han skriver både bra og spennende. Knakende god krim. Jeg ville nok anbefalt leseren å starte med første bok og lese seg utover (selv om dette strengt tatt ikke er nødvendig), men ville nok også lagt til at de beste bøkene ikke er de første.

Som jeg nevnte tidligere, Snømannen er nok den beste Harry Hole-boka så langt. Jeg synes at Nesbø ikke bare har en unik evne til å holde på spenningen, men jeg synes også at språket hans har blitt enda bedre enn i tidligere bøker. I Snømannen holdes definitivt spenningen til siste slutt. Ikke en gang etter at morderen har blitt avslørt er spenningen over, for hendelser i historien er med på å drive deg fremover, og selv mistet jeg nesten pusten av spenning på slutten av boka.

Det råder ingen tvil, Snømannen kroner høyt på min liste over krimfavoritter!

3 kommentarer til «Snømannen av Jo Nesbø»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *