Politisk satire

«Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha mener komikere med politisk snert sliter med å få jobb. – Det er ikke komikernes oppgave å være politisk, mener Elina Krantz i Stand Up Norge.»

Dagbladet.no i dag

Er det bare jeg som klør meg i hodet av Elina Krantz uttalelse? Selvsagt, en komiker trenger ikke være politisk for å være morsom, men personlig synes jeg politisk satire er moro.

De av dere som har lest Are Kalvøs kåserier i Dagsavisen på lørdager har sett at det er ikke sjelden han kommer med politiske sleivspark. Ler jeg av det? Så klart! Og Knut Nærum er også konge på politisk satire, i mine øyne, noe man blant annet ser i Monster, som jeg blogget om for litt siden.

Hurra for politisk satire!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *