Og vi følger med…

Å følge med på Dagbladet.nos kåring av «de verkene som gjennom sin utbredelse, virkningshistorie eller litterære og intellektuelle kvaliteter har satt sitt preg på vår etterkrigshistorie». For meg er det både kjente og ukjente verker som trekkes frem.

Vi nærmer oss nå toppen av lista, og i dag har vi kommet til nummer fire på lista: Hva skjer i Nord-Norge? av Ottar Brox fra 1966. Jeg må være ærlig å innrømme at denne faller inn under de bøkene jeg ikke kjenner til fra før. Bok nummer fem, derimot, er mer kjent for meg: Filosofiens historie av Arne Næss fra 1953. Næss er vel kanskje den største norske filosofen i Norge i moderne tid.

Nå gjenstår altså kun de tre øverste plassene på lista, og jeg er veldig spent på hvilke disse blir!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *