Små og blå?

Holder for tiden på med boka The Wee Free Men av Terry Pratchett. Dette er et nytt forsøk på å lese denne forfatteren som er så populær blant mange av mine leseglade venner. Har tidligere lest Good Omens, som han skrev sammen med Neil Gaiman, og som fikk meg hektet på ham (altså Gaiman), og The Colour of Magic, som jeg overhodet ikke ble imponert over.

For å berolige de av dere som liker Pratchett: Dette møtet er definitivt mer vellykket enn møtet med The Colour of Magic! Jeg koser meg virkelig med denne boka! Følgende sitat fik meg virkelig til å humre:

«See their swords? They glow blue in the presence of lawyers.»
– fra The Wee Free Men av Terry Pratchett

Jeg klarer bare ikke å ikke like ei bok som har en referanse til ei av mine favorittbøker!

7 kommentarer til «Små og blå?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *