Tegneseriefigur vil være med på å stanse global oppvarming!

Som en person som mer eller mindre har lest Nemi siden det het «De svarte sidene» og kun forekom i Larson, synes jeg det er moro at en tegneseriefigur som jeg kjenner (i hvert fall kjente) så godt nå kaster seg inn i kampen mot global oppvarming:

«Nylig demonstrerte [Nemi] sin forakt for CO2-skremselet og kollektivtransport- fundamentalister ved å erklære seg som «ikke helt Amish-dame, heller».

I dag stilte imidlertid både Lise og Nemi seg i rekken av kjendiser som støtter klimastuntet «grønn finger».

(…)

Tidligere har både Harald Rosenløw-Eeg, Odd Børretzen, Annie, Aksel Hennie og kronprinsparet latt seg avbilde med en grønn finger, og en håndflate der de har skrevet hva de ønsker å beskytte fra global oppvarming.

– Nemi mener fortsatt at det må gå an å bruke bilen av og til. Hun er ikke flinkest i klassen på miljøsaken, innrømmer Lise Myhre overfor Dagbladet.no.

– Men hun er en person som lett lar seg engasjere, legger Lise til.

Det er Verdens Naturfond (WWF) som står bak grønn fingerideen. Den globale kampanjen skal rette oppmerksomhet mot klimaendringene.»

2 kommentarer til «Tegneseriefigur vil være med på å stanse global oppvarming!»

  1. det er snakk om en tegnet figur og en tegnet figur kan ikke ha meninger, her skrives det som om Nemi skulle være en person…lavpanna vissvass! Det er i tilfelle forfatteren som blir miljøvennlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *