Må ha den, bare MÅ ha den!

Hei, jeg heter Elin, og jeg er avhengig…

I går leste jeg ut New Moon av Stephenie Meyer. Bakerst i boka var starten på bok nummer tre i serien, den populære Twilight-serien. I dag forsøkte jeg å få fatt i Eclipse, som bok nummer tre heter, siden jeg faktisk ikke klarer å vente til den blir ledig på biblioteket, selv om jeg nå står som nummer én på ventelista.

Med andre ord: Jeg innrømmer min avhengighet. Jeg er avhengig av Twilight-serien. Sjeldent er bokserier så altoppslukende, og det hender ikke ofte at jeg kan sitte timesvis i strekk og lese uten å egentlig merke at tiden flyr avgårde…

I dag skulle jeg derfor haste ned i bokhandlen og se om den var inne. De var utsolgt. Overalt var de utsolgt! Nei og nei, hva skulle jeg gjøre? Jo, jeg må nok pent vente. Heldigvis reiser jeg en snartur til Tigerstaden i morgen, og jeg har en tilgodelapp hos Norli, så jeg vet hvor jeg kommer til å gå med det samme jeg ankommer storbyen…

6 kommentarer til «Må ha den, bare MÅ ha den!»

  1. Har vi ikke alle opplevd det samme…? Jeg lest også ferdig «New Moon» og måtte ut i en desperat jakt etter «Eclipse». Det har nok noe å gjøre med at boken er så fryktelig trist og vanskelig, og at man trenger bok nummer tre for å forsikre seg om at det virkelig går bra… Jeg synes synd på de stakkarene som leser serien på norsk, de må virkelig vente lenge mellom hver bok!

  2. Mari: Les i skolen?

    SkyWize: Huff, ja… Hadde ei innom jobben i går som telte dager. 😉 I min utgave av New Moon finnes forøvrig starten på Eclipse, det gjorde ikke saken bedre… 😉

  3. Du er ikke alene. Tror vi må starte en forening for alle som er avhengige, kanskje følge et 10-stegs-program eller noe 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *