Trollkrittet – konferanse om barn og kultur.

16. – 17. september i år arrangeres konferansen Trollkrittet i Tønsberg. På konferansens hjemmesider finner vi programmet, som kan love blant annet postene «Moderne barndom og barns mediebruk», «Barnehage + bibliotek = leselyst», «Det næsten bogløse bibliotek», «Hva er barnelitteratur?» og en masse annet interessant. Arrangørene sier en e-post jeg mottok på BibliotekNorge-lista:

Det er et klart mål for oss at konferansen skal inspirere til å styrke og videreutvikle tilbudet til barn i både bibliotek og i andre kulturinstitusjoner, og vi tror dette kan skje blant annet gjennom å løfte fram relevante arbeider og prosjekter innen området.

Jeg skulle gjerne ha vært der, men jeg må nok bare sitte her og være misunnelig på alle som skal dit.

Trollkrittet – konferanse om barn og kultur.

Én kommentar til “Trollkrittet – konferanse om barn og kultur.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *