Smakebit på en søndag.

Er det søndag igjen allerede? Jeg kan knapt tro at kalenderen min nå viser september. Det er igjen tid for denne ukas smakebit, og idéen kommer fortsatt fra Ladybug. Hennes smakebit, og lenke til flere andre, finner du i hennes opprinnelige blogpost.

Denne uka er ei av bøkene jeg leser for tiden en av mine absolutte favorittbøker: Northanger Abbey skrevet av Jane Austen, lastet ned gratis fra Project Gutenbergs hjemmesider. Sitatet under er fra kapittel 2.

Under these unpromising auspices, the parting took place, and the journey began. It was performed with suitable quietness and uneventful safety. Neither robbers nor tempests befriended them, nor one lucky overturn to introduce them to the hero. Nothing more alarming occurred than a fear, on Mrs. Allen’s side, of having once left her clogs behind her at an inn, and that fortunately proved to be groundless.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

8 kommentarer til «Smakebit på en søndag.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *