Jeg har blitt intervjuet av NRK!

I dag kan man på NRKs hjemmesider lese et intervju med meg om e-bøker. Artikkelen handler om at lesebrettene er de nye bokhyllene, og også Eirik Newth er med.

Journalisten fra NRK snakket med meg i minst en halvtime på telefonen torsdag ettermiddag, så fikk jeg er en grovskisse av intervjuet på e-post i går, fredag, hvor jeg gikk gjennom og ga kommentarer og korrigeringer tilbake, for å sende dette i retur kort tid etter.

Til tross for at jeg fikk lese gjennom og korrigere før saken kom «på trykk» ser jeg at det har sneket seg inn noen småfeil i forhold til hva jeg sa, som kanskje kan gjøre det litt forvirrende, men men. Hva skal man gjøre?

NRK skjermdump
Utsnitt av skjermdump fra NRK.no.

8 kommentarer til «Jeg har blitt intervjuet av NRK!»

  1. Det du kan gjøre er å si fra til journalisten. Eller sende en mail til kulturnett@nrk.no, siden artikkelforfatteren er på bryllupsreise nå. Eller ta kontakt på Twitter.

    Vi fikser, men må jo vite hva som ikke stemmer =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *