Smakebit på en søndag.

Emma, Jane AustenI går leste jeg ut Ondskan. Har helt fri denne helgen, og jobber verken med dans eller på biblioteket, så i tillegg til en fin bytur, brukte jeg stort sett dagen til å lese. Ble på slutten av boka så oppslukt at jeg glemte å gå i butikken for å handle litt mat. Sånn kan det gå. Nok om det, det er dagens bok dere skal få en smakebit fra. Leser som vanlig flere bøker, og ei jeg leser er Emma av Jane Austen. Man kan laste ned boka gratisProject Gutenberg.

Harriet Smith was the natural daughter of somebody. Somebody had placed her, several years back, at Mrs. Goddard’s school, and somebody had lately raised her from the condition of scholar to that of parlour-boarder. This was all that was generally known of her history. She had no visible friends but what had been acquired at Highbury, and was now just returned from a long visit in the country to some young ladies who had been at school there with her.

Hvis du vil ha flere smakebiter, finner du en oversikt hos Ladybug.

8 kommentarer til «Smakebit på en søndag.»

  1. Jeg har ikke kommet meg til Emma enda selv om den har stått på skal-lese listen lenge.

    Jeg har hørt om Gutenberg, men har ikke prøvd det. Foreløpig har jeg altfor mange papirbøker jeg må lese 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *