Smakebit på en søndag

Om et par timers tid sitter jeg på flyet. Reiser til Sandnes i dag, mitt nye hjemsted. Mari byr igjen på smakebit, og jeg kan jo ikke være dårligere, reisefeber eller ei…

Glass HousesJeg kjøpte boka Glass Houses av Rachel Caine som e-bok på The Book Depository da jeg var i Skottland i sommer. Boka er første i serien The Morganville Vampires, og jeg hørte om den første gang da jeg så en bokomtale på YouTube. Den pirret nysgjerrigheten min, men det er først nå jeg har kommet meg til å starte med den.

Smakebiten under er hentet fra første kapittel i boka, lokasjon 8:

It sucked to be smart, because this was where it got you.

She gulped deep, damp breaths and sat back, willing herself not to bawl (because they’d hear), and wondered if she could call Mom and Dad for an extension on her allowance, or use the credit card that was ‘just for emergencies’.

Jeg er veldig spent på boka, og på om dette er en serie jeg kommer til å fortsette med.

For flere smakebiter, sjekk ut

19 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Spennende smakebit. Jeg har også Glass Houses i hylla, og har tenkt å lese den i løpet av året. Har hørt mye positivt om serien 🙂

    Ønsker deg lykke til med nytt sted og ny jobb!

  2. Jeg synes denne serien er kjempebra. Hvis jeg begynner på en bok herfra sluker jeg den som regel på en kveld. Det er et spennende og originalt konsept og jeg liker karakterene. Kos deg 🙂 Spennende med flytting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *