Smakebit på en søndag

Jeg må bare innrømme det: Jeg leser fortsatt Glass Houses. Dagens smakebit vil allikevel ikke bli hentet derfra, for eg holder også på med boka Der Gud gråter Siba Shakib, som jeg leser i forbindelse med boklesestrålen (som selvsagt fortsatt er åpen for påmeldelse).

Der Gud gråter

Om natten har Shirin-Gol en drøm. Hun drømmer at brødrene hennes har tatt feil og at de russiske helikoptrene ikke er helikoptre, men nydelige Antonov-fugler som ikke spyr ild. I de tykke magene til Antonov-fuglene er det små sauer som de gir Shirin-Gol i gave og setter på åkeren foran hytta hennes. Små, hvite sauer med myk, dunaktig pels som kiler når Shirin-Gol klemmer dem. Små, hvite sauer som blir til store sauer og gir melk. Melk som søstrene kan lage ost av. Melk som Shirin-Gol kan drikke. Små, hvite sauer som man kan spise.

Denne smakebiten finner man på side 41. Flere smakebiter kan du finne på bloggen til Mari, Flukten fra virkeligheten.

God søndag!

18 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Spennende smakebit! Denne boken begynte jeg på for et par år siden, men fikk det ikke helt til med den, så den har ikke blitt lest ferdig. Spent på å høre hva du syns om den, og lesestrålen høres kjempemorsomt ut. Kanskje jeg blir med på neste omgang, klem fra Anette 🙂

  2. Denne boken har jeg også lest, men jeg fullførte ikke den. Mistet også interressen underveis jeg også. Håper det vil gå bedre med deg:) Takk for fin smakebit:)

  3. Fin smakebit, og jeg håper du kommer til å skrive en omtale av boka når du er ferdig med den.

    God søndagskveld videre, Elin, håper du har kommet på plass etter flyttingen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *