Smakebit på en søndag

Inn i elden, av Aina BassoMars var en ganske begredelig lesemåned. I likhet med februar klarte jeg ikke å avslutte ei eneste bok. Håper april blir bedre! Uansett – det er søndag, og tid for smakebit. Iniativet kommer som vanlig fra Mari, og denne gangen har jeg såvidt begynt å lese på ei ny bok. Ja, jeg veit, jeg veit… Burde avslutte noe av det jeg holder på med før jeg setter i gang med noe nytt, men jeg klarer bare ikke la være. Jeg har nemlig endelig fått Aina Bassos nye bok Inn i elden, og det er ei slik bok jeg ikke klarer å la være å plukke opp. Jeg har tross alt lest de to andre bøkene hun har skrevet, Ingen må vite og Fange 59. Taterpige, og de likte jeg supergodt.

Smakebiten denne søndagen kommer med andre ord fra Inn i elden, og er hentet fra første kapittel:

Den alvorlege mannen er her igjen. Han kjem som ein
skugge i vogna, far står i døra og ventar når han kjem.
Han ser slik på meg. Ser på meg så blikket mitt må vike,
så hendene mine må byrje fikle med noko, eg må gjere
meg ærend for å sleppe unna.

Nå gleder jeg meg til å lese resten av boka, jeg er på kapittel to!

14 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

 1. Jeg kjenner angsten tar tak i meg når jeg leser den smakebiten, kan ikke få sagt hvor glad jeg er for at jeg er født inn i en annen tid. Selv leste jeg ut «Inn i elden» for et par uker siden, anmeldelsen min kommer etter påske. Jeg kan avsløre at jeg likte den så godt at «Ingen må vite» og «Fange 59.Taterpige» nå er reservert for meg på biblioteket 🙂 Håper du liker denne like godt som de to forrige bøkene til Aina Basso, Elin.

  Skjønner forresten godt problematikken med å begynne på nye bøker mens andre enda ikke er ferdig lest. Det finnes jo så mange bøker man kan få lyst til å lese, men det er bare så mange timer i et døgn.

 2. Har virkelig lyst å lese bøkene av Aina Basso, må nok bli de neste jeg legger av på biblioteket:) Takk for litt gåsehudgivende smakebit:)Boken har også veldig fint bokomslag:)Kos deg med boken, og ha en riktig god påske:)

 3. Takk for den spennende smakebiten! 🙂
  Kjenner også til problemet med å begynne på nye bøker før en er ferdig, har også problemer med å kjøpe alt for mange nye bøker når jeg ikke har lest ut alle jeg har fra før hehe. Ha en fin søndag!

 4. En riktig fin smakebit! Denne boken står på min skal lese liste. Jeg liker veldig godt både Ingen må vite og Fange 59, og ser frem til å lese mer av Aina Basso.
  Ha en riktig fin påske!

 5. En fin, men også ubehagelig smakebit! Jeg har ikke lest bøkene til Aina Basso, men hører mye bra om dem – jeg får vel ta meg noen Basso – uker til sommeren, tenker jeg.

  Ønsker deg en riktig god og avslappende påske, Elin 🙂

 6. Bra smakebit!:) I det siste har begynt å lese en bok og legge den fra meg,og plukke opp en annen:) Er jo så mange flotte bøker der ute,så man har jo lyst å lese masse på en gang;)

 7. Denne leste jeg for litt siden og likte den veldig godt. Hun skriver så fint om ganske ubehagelige ting. Jeg har tidligere lest Ingen må vite, men ikke Fange 59. Taterpige. Jeg blir i grunn litt stresset av å ha mange ikke ferdigleste bøker, men leser likevel flere bøker samtidig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *