Smakebit på en søndag

Bli hvis du kan. Reis hvis du må.Denne boka trengte seg på meg på jobb på fredag. En kollega hadde funnet en feil i katalogen, og som ansvarlig for katalogen vår er det min jobb å fikse. Jeg tuslet de to etasjene ned for å plukke med meg boka opp, jeg fant feilen, rettet den opp, kastet et blikk i boka, og fant ut at den like gjerne kunne bli med meg hjem. Boka heter Bli hvis du kan. Reis hvis du må. og er skrevet av Helga Flatland. Smakebiten er fra side 17.

Bestemor går og legger seg på sofaen, og bestefar begynner med oppvasken. Han setter på radioen og plystrer til Guns’n’Roses – men en helt annen melodi. Jeg sitter på det varme kjøkkenet og føler meg merkelig beskytta.

Flere smakebiter finner dere hos Mari, som har den flotte bloggen Flukten fra virkeligheten. God søndag!

29 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Denne har jeg tenkt på flere ganger, men den hadde havnet i glemmeboka- takk for smakebit og påminnelse! Ha ei god natt- og en strålende søndag ;o)

  2. Det hørtes ut som en virkelig koselig bestefar! Så fin smakebit. Jeg vet at jeg en gang hadde tenkt å lese denne boken, men jeg hadde glemt den. Det må jeg kanskje gjøre noe med 🙂

  3. Denne gleder jeg meg til å lese en dag. I bokhandelen hvor jeg av og til jobber selger den veldig godt blant ungdommene, tror mange leser den på skolen. Flere skryter masse av den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *