En tur i bokhylla

Er du som meg at du elsker å kikke i bokhyllene til folk du besøker? Jeg vet ikke hva bokhyllene egentlig sier om dem, men jeg har en idé om at det sier noe. Jeg har fortsatt ikke fått satt inn alle bøkene mine, og mangler fortsatt hyller, men tenkte jeg uansett skulle ta dere med på en liten tur…

Jeg oppfordrer med dette dere til å gjøre det samme, og om dere ikke kan ta opp video, så kanskje vise oss noen bilder? Legg igjen lenken til posten din under og del med oss!23 kommentarer til «En tur i bokhylla»

 1. Koslig og se litt mere av bokhyllene dine 🙂
  Liker og se sånne filmer.
  Skulle gjerne filmet sånn jeg også. Men de fleste bøkene mine har jeg flyttet til det andre hjemme mitt 😛 Så det får bli til sommer når jeg kommer hjem igjen fra tur 🙂

 2. Burde vel tatt meg en liten runde med video jeg også, særlig siden vi nå har fått opp de siste hyllene (foreløbig) og har litt mer orden i sakene. Men jeg la nå inn lenke til det innlegget jeg skrev i fjor med bokhyllebilder i alle fall.

 3. Morsomt å se bokhyllen din. Vi leser ganske forskjellige bøker, men jeg så jammen noen jeg vil lese. Letters from Father Christmas leser jeg for elevene mine hver jul.
  Aina Basso står på leselisten min, og Lene Kaberbøhl liker jeg veldig godt. Den bibliotekboka så veldig fin ut. Det var en helt spesiell følelse å være i biblioteket på Trinity College i Dublin. Fordums prakt kan man si.
  Blir å følge med her hos deg, bøker og bibliotek betyr veldig mye for meg. Men så er jeg også lærer med en del av jobben som skolebiblioteket. :):)

  Trine 🙂

  1. Jeg leser faktisk omtrent alt. Jeg ga bort mange bøker da jeg flyttet nordover, og atter igjen en del da jeg flyttet sørover. Samt at det er flere bøker som fortsatt ikke er pakket ut. 🙂 Må nok lage ny video når bokhyllene er i boks.

   Morsomt – du har litt samme tradisjon som meg. Jeg liker å drikke noe varmt og lese Letters from Father Christmas lille julaften. Det gir meg skikkelig julestemning. Viktigere for meg enn noe tv-program!

   Det er flere flotte bibliotek i Dublin. Dublin er generelt en fin by. 😉

 4. Kjempefin bokhyllefilm. Jeg skal se om jeg får lagd en filmsnutt i morgen 🙂

  Jeg har også komplett Buffy på DVD – og før det hadde jeg komplett Buffy på VHS. Min favorittserie gjennom tidene 😀

 5. Så flink du er:-) Nå har jeg kost meg med bokhyllefilmen din, det var mange fine bøker du hadde:-)Mange ukjente for meg som er en relativ «nyfrelst» bokelsker!
  Det kommer et lite innslag fra meg enten i kveld eller i morgen… det blir bilder og ingen filmsnutt denne gangen i hvert fall.
  Ha en fin kveld:-)

 6. Så flott! – Kjekt å få komme på besøk 🙂 Ble inspirert av deg og har laget meg en fotovariant av bokhyllebesøk hjemme hos meg. Er ikke så dreven på video’ing 😉
  La inn en link til deg der også jeg.

 7. Flott utfordring!! Fant den gjennom Beathesbokhylle! Klar man er med! :))) Men hvorfor ligger det så mange «rare» linker der, ser ut som reklame på tramadol?????
  Ha en finfin kveld 🙂

 8. Så gøy med videosnutt. 🙂 Jeg tror jeg skal vente litt med å vise frem hyllene mine, for de er litt, eh… improviserte. Liten studenthybel og mange hundre bøker krever endel stabling og kreative løsninger, og skaper ikke så rent lite kaos. 😛

  Jeg hadde ei venninne som kjøpte alle Buffy-episodene på vhs etterhvert som de kom ut, så vi hadde noen maraton, kan man si. Hun kjøpte dvdene når de kom ut også, så vidt meg bekjent. Det gikk med noen kroner på den serien… 😛

  Plukker med meg noen tips fra hylla di, og kjenner at jeg skulle ønske Gaiman hadde signert en eller flere av mine bøker også. Hehe. Har du sett bokhyllene hans, forresten? http://blog.shelfari.com/ronbrinkmann/2009/08/gaimans-bookshelf-details.html Oi oi oi…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *