Smakebit på en søndag

Dead, undead or somewhere in betweenJeg har endelig ferie, og sitter her i koseklær med en kopp kaffe. Venninna mi sover fortsatt, men jeg skal snart sette i gang med å pakke til finnmarksferie. Jeg har lest litt lite i det siste, men jeg forsøker å få lest den nye utgaven av Dead, undead or somewhere in between av J. A. Saare, og smakebiten er fra side 14.

The first vampire I ever met taught me an invaluable lesson too – don’t trust them. He took my best friend home from the club that night, and we never saw her again. She’s either dead, un-dead or somewhere in between.

Flere smakebiter finner dere hos Mari.

22 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Vampyrer är inte riktigt min genre, men jag gillar verkligen titeln «dead, un-dead or somewhere in between». Den låter… lockande 🙂

  2. veldig fin, men ein nesten litt skummel smakebit. Sjølv har eg ikkje lese mange bøker om vampyrar, og eg veit ikkje om eg kjem til å gjere det heller, men smakebitane er alltid morosamme =)

  3. Tycker mycket om raden «She’s either dead, un-dead or somewhere in between.». Tror jag titta närmre på den här boken. Tack för smakbiten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *