8 kommentarer til «Neverwhere av Neil Gaiman»

  1. Herlig engasjement på deg i denne anmeldelsen. Neverwhere er på nivå med American Gods og et par av Sandman-bindene på Gaiman-lista mi (det er faktisk Good Omens også, mest fordi den er så fabelaktig morsom), og er lest et utall ganger. Gaiman er en definitiv foregangsfigur innen urbanfantasysjangeren. London er den perfekte byen for slike bøker, med sine mytiske stedsnavn, stemning og sine urbane myter. Ingen øvrige kommentarer til omtalen din, utover å nevne at serien er filmatisert (egentlig TV-seriefisert, i 1996) – har selv bare sett første episode, og føler vel at serien ikke yter boken HELT den rettferdigheten den fortjener. Men kan jo være greit å sveipe innom for hardcorefans.

    Uansett, takk for herlig engasjement og omtale av en av mine definitive favorittbøker.

    J.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *