Smakebit på en søndag

Beautiful DarknessJeg leste ut Beautiful Creatures av Kami Garcia og Margaret Stohl i går kveld, og klarte ikke å holde meg! Siden jeg leser dem som e-bøker, ilte jeg over til min digitale bokhandel, og kjøpte like godt andre bok i serien: Beautiful Darkness. Jeg har lovet meg selv at jeg skal få lov til å lese denne boka, men etter det jeg sette i gang med pensumlesing! Dagens smakebit er hentet fra begynnelsen av boka, da jeg ikke har kommet så veldig langt.

This town owned us, that was the good and the bad of it. It knew every inch of us, every sin, every secret, every scab. Which was why most people never bothered to leave, and why the ones who did never came back. Before I met Lena that would have been me, five minutes after I graduated from Jackson High. Gone.

Then I fell in love with a Caster girl.

Planen er å få skrevet ferdig bokomtalen av Beautiful Creatures i løpet av dagen, slik at den dukker opp i bloggen her i morgen. Imens kan dere jo stikke over og sjekke ut flere smakebiter i Maris blogg.

22 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Blir spennende å høre om den, har så lyst å lese den selv:) Ikke bare bare å komme igang med pensum lesning, sliter idag med å finne orket til det:) Vil bare gjøre andre ting:) Kos deg med pensumlesning og litteraturen din:) Takk for smakebiten!

  2. Urban fantasy sier du? : ) Så spennende, har ikke lest noe sånt på lenge. Takk for smakebiten, den boka virket veldig spennende!

  3. Jeg har hele bokserien, fikk den til jul. Har ikke begynt på den enda. Lurte litt på om jeg skulle vente til etter jeg har sett den første filmen på kino:)

  4. Leste selv ut «Beautiful Creatures» for to dager siden. Det var en helt geri bok syntes jeg, veldig i samme sjanger som «Twilight». Historien er relativt forutsigbar men underholdende, helt til slutten hvor det kommer en twist jeg overhodet ikke hadde sett.
    Har allerede skaffet neste bok og skal starte på den snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *