Smakebit på en søndag

KafélesingJeg holder fortsatt på med samme bok som sist. Joda, har kommet et stykke videre, men ting tar tid. Man har tross alt et liv. 😉 Jeg har sneket til meg litt kafélesing her og der, og fikk lest en del på flyturen hjem fra Wien, men jeg er langt fra ferdig med Beautiful Darkness av Kami Garcia og Margaret Stohl. Dermed kommer det nok en smakebit derfra.

I looked away. Black wooden bookcases ran from floor to ceiling, crammed with books and objects of curiosity that were obviously the personal collection of someone who had been around the world and back more times than I had been to the Stop & Steal. A collection of antique bottles and vials lined one of the shelves, like in an old apothecary. Another was stacked with books. It reminded me of Amma’s room, without the stacks of old newspapers and jars of graveyard dirt.

Finn flere smakebiter hos Mari.

26 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

 1. Jeg har hørt mye positivt om Beautiful Darkness, men glemt å skrive den opp så takk for påminnelsen – og for smakebiten selvfølgelig. God søndag videre. 🙂

 2. Ut fra smakebiten hørtes det ut for å være et fantastisk rom å oppholde seg i! Sitter selv på hytta og leser og titter ut på snøen som daler ned. En kjapp tur i alpinbakken imorges (mest for å plassere ungdommene..) og så tilbake til boka. Søndager er herlige! Takk for smakebiten! Jeg kjenner verken forfatter eller boka.

 3. Jeg holder også på med samme bok, det har vært få anledninger til lesing. Litt om morgningene før jeg skal på jobb. Caster chronicle høres ut som en spennende serie, takk for smakebiten og lesetips 🙂

 4. Kafé lesing er noe av det beste som finnes! Sammen med fly lesing tror jeg 🙂
  Denne boken gleder jeg meg til. Jeg har lest den første, og selv om jeg ikke var helt overbevist likte jeg den godt nok til å ønske å lese nestemann 🙂
  Ha en fin søndag!

 5. Takk for smakebiten : ) Smakebiten vitner om en bok hvor stemningen er vektlagt – detaljer om hvordan rommet ser ut gir leseren et godt inntrykk av rommet personen i boken befinner seg i. Holder med flere her – kafélesing er chill : )

 6. Kafèlesning er noe av det koseligste i hele verden! 😀 Jeg hører mye bra om disse bøkene, men jeg har ikke blitt helt overbevist til å prøve de enda.. Men jeg håper du koser deg videre med boken 😉 Ha en fin søndag og takk for smakebiten!

 7. Har planer om å lese denne om ikke så alt for lenge:) Høres veldig koselig ut å sitte på cafè å lese, liker det godt selv. Må da ta litt pauser imellom for å titte på litt menneskene som er rundt også:) Takk for smakebit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *