Smakebit på en søndag

Beautiful DarknessJeg føler jeg repeterer meg selv i det uendelige for tiden. Jeg har hatt travle dager, og har lest lite. Holder med andre ord fortsatt på med Beautiful Darkness av Kami Garcia og Margaret Stohl. Liker den godt så langt, men jeg har rett og slett hatt lite tid til lesing. Smakebiten får komme fra relativt tidlig i boka, siden jeg ikke ønsker å avsløre for mye…

But there was no stopping now. This was payback for the Guardian Angels and the Disciplinary Committee meeting, for every token casserole left at the gates of Ravenwood and every pitying look, for every insincere sentiment offered by the folks of Gatlin. Lena was handing it right back as if she’d saved every bit, storing it all up until it exploded in their faces. I guess this was her way of saying good-bye.

Som vanlig finner du flere smakebiter hos Mari.

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. En fin smakebit! Jeg skal lese denne for bokbloggturneen så den har akkurat kommet i posten. Jeg likte bok en greit nok, men håper jo på at denne er bittelitt bedre 🙂
    Ha en fin søndag!

  2. Denne gleder jeg meg til å lese og på nettbrettet mitt ligger den klar:) Gleder meg også til å se filmen:) Takk for smakebiten og ha en herlig dag!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *