Smakebit på en søndag

City of BonesDet er søndag, og regnet slår mot vindusruta. Etter ei hektisk uke, er det godt å kunne ta seg tid til en langsom morgen. Lukten av nykvernet kaffe har bredt seg i rommet, og jeg skal snart spise frokost. Men søndag betyr også smakebiter hos Mari på Flukten fra virkeligheten, og min er hentet fra boka City of bones, skrevet av Cassandra Clare. Dette er første bok i serien «The Mortal Instruments», som jeg har hatt lyst til å lese lenge, og avsnittet under er hentet fra side 67.

«A book lover, I see,» he said, smiling at Clary. «You didn’t tell me that, Jace.»
Jace chuckled. Clary could tell that he had come up behind her and was standing there with his hands in his pockets, grinning that infuriating grin of his. «We haven’t done much talking during our short acquaintance,» he said. «I’m afraid our reading habits didn’t come up.»
Clary turned around and shot him a glare.
«How can you tell?» she asked the man behind the desk. «That I like books, I mean?»
«The look on your face when you walked in,» he said, standing up and coming around from behind the desk. «Somehow I doubted you were that impressed by me

40 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

 1. Jeg har lest denne, men det er såpass lenge siden at jeg skal lese den om igjen før jeg begynner på bok 2 og 3. Bok 2 var selvfølgelig utlånt på fredag, men jeg begynner snart 🙂

 2. Har egentlig tenkt å ikke lese noen av disse bøkene, men fine smakebiter frister. Tiden får vise hva jeg skal prioritere! (Og der er lista lang). Ha en fin dag!

 3. Det er så kjekt å bli presentert for første boken i en serie. Lurer på om det er noe for meg, jeg skal sjekke det ut sporenstreks. Kjekt med bokelsker smakebiter 🙂

 4. Den här har jag läst ganska nyligen, tyckte att det blev lite mycket övernaturliga inslag ibland.. Men jag kommer nog att fortsätta att läsa serien! 🙂 Och se filmen, den kommer ut 23:e Augusti 🙂

 5. Fin smakebit 🙂 Denne boka har jeg ønsket meg til bursdagen min som er om noen dager, hvis jeg ikke får den tenkte jeg å kjøpe meg den etterhvert selv 🙂 P.s Hørte du ikke fikk kommentert på bloggen min, jeg tror jeg har fått ordnet på det nå 😉 Hvis ikke får du si i fra, min mail er: elin.foshaug@hotmail.com

 6. Den här har jag läst. Jag tyckte den var helt ok. Tyvärr gillade jag inte alls bok nummer två i serien så har inte känt för att börja på den tredje delen än. Ser dock fram emot att se den på film.

 7. Herlig valgt smakebit! Lite denne boken kjempegodt. Litt farlig denne serien, man vil ikke legge vekk bøkene før de er ferdig lest, man må jo bare lese og lese videre. Men man må jo ha litt pauser den er jo ganske tykk:) Gleder meg voldsomt til filmen kommer ut:) Ha en flott søndag!Nyt boken!

 8. Jeg har også lest denne boka i sommer. Dette var ikke en av mine favorittbøker, men bok 3 er helt vidunderlig bra! (Likte også denne scenen i boka) 🙂

 9. Hahaha, herlig sitat du har valgt ut, Elin 🙂 Jeg kjøpte de tre første bøkene i denne serien til min yngre søster for noen år siden(hun har omtalt boken på bloggen), det var en veldig vellykket gave. Hun slukte bøkene og kom til meg med alle tre og sa: LES! Jeg har ikke suset meg til å lese serien enda, så det blir nok muligens filmen først denne gangen for min del.

  Jeg er litt treg med smakebitkommenteringen, har jobbet meg gjennom snart alle på en uke. Ting tar tid. Stikk gjerne innom bloggen igjen og gi en liten stemme til en smakebit du syntes om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *