All Hallows Read 2013

Jeg ser til min glede at også i år promoterer Neil Gaiman All Hallow’s Read. Poenget med dette er at man skal gi noen ei skummel bok. Dette gjøres i forbindelse med Halloween, og jeg synes idéen er rett og slett genial. I 2011 ga jeg bort bøker på den engelske bokbloggen min (som er nærmest død), men i år vil jeg gjøre det her.

Jack'o'lantern. Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2012
Fjorårets gresskarlykt.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2012

Jeg kommer til å gjøre det ganske enkelt: Alt du trenger er å legge igjen en kommentar under her, og fortelle meg hvilken av bøkene nedenfor du har lyst på. Vinneren trekker jeg på selveste Halloween, 31. oktober, og navnet kunngjøres allerede neste morgen (håper jeg). Så hvis du ønsker å være med i trekningen, må du legge inn en kommentar ikke senere enn kl 23:00 torsdag 31. oktober – det er om ei drøy uke.

Vinneren av trekningen kan velge mellom følgende bøker:
* The Shining av Stephen King (engelsk)
* The Exorcist av William Peter Blatty (engelsk)
* The Haunting of Hill House av Shirley Jackson (engelsk)
* Åndebrettet av Tom Egeland (norsk)
* Svarte-Mathilda av Tor Arve Røssland (norsk)
* Jeg vet hvem du er av Yrsa Sigurðardóttir (norsk) [min omtale HER]
* Menneskehavn av John Ajvide Lindqvist (norsk)

Svensker og dansker er velkomne til å være med, men de kan kun velge mellom de engelske bøkene. Spre gjerne ordet til venner og bekjente (men du må ikke, altså), jeg håper mange er sugne på ei gratis bok!

18 kommentarer til «All Hallows Read 2013»

 1. «Hei du, bibliotekar! Eg skal ha ei bok, finn ei til meg. Det må jo du vite, du er jo bibliotekar!» 😉

  Hehe, skulle ein, trass «dumheter» vere så heldig å bli trukket ut, kunne eg tenke meg «Jeg vet hvem du er», mest pga at ein sjeldan les Islandske forfattarar, dessutan, jamfør Nobels litteraturpris diskusjonen; eg plar vel kanskje ikkje lese så mange kvinnelege forfattarar 😉

  Grøssar…ein lite besøkt sjanger for min del 🙂

 2. Æsj altså Elin. Jeg kunne egentlig ha tenkt meg alle. 🙂 Huff. Men jeg tror i hovedsak jeg vil ha The shining, The Haunting of Hill House, Jeg vet dem du er eller Menneskehavn.

 3. Var ikke dikt på fredag her. Ettersom jeg først fikk sent bursdagsgava di i dag, får du trøste deg til posten komme med denne (gjett valg av nummer):
  Sonet XXXIX by W. Shakespeare.
  O, how thy worth with manners may I sing,
  When thou art all the better part of me?
  What can mine own praise to mine own self
  bring?
  And what is’t but mine own, when I praise
  thee?
  Even for this let us divided live,
  And our dear love lose name of single one,
  That by this separation I may give
  That due to thee, which thou deserv’st alone.
  O absence, what a torment wouldst thou
  prove,
  Were it not thy sour leisure gave sweet leave
  To entertain the time whit thoughts of love,
  (Which time and thoughts so sweetly doth
  deceive,)
  And that thou teachest how to make one
  twain,
  By praising him here, who doth hence remain!

 4. Denne må jeg jo være med på, så spennende! Så vanskelig å velge???Tar den siste på listen: Menneskehavn av John Ajvide Lindqvist. Har jo ikke lest den!

  Ønsker deg en grøssende god Halloween!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *