Smakebit på en søndag

Jeg leser som vanlig flere bøker på én gang, og ei av bøkene jeg leser for tiden er Reading Lolita in Theran av Azar Nafisi. Jeg må si at jeg er overrasket over godt jeg liker boka, og her er en liten smakebit fra den:

Over the many years I have known Mahshid, she has rarely alluded to her jail experiences, which left her with a permanently impaired kidney. One day in class, as we were talking about our daily terrors and nightmares, she mentioned that her jail memories visited her from time to time and she had still not found a way to articulate them. But, she added, everyday life does not have fewer horrors than prison.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Flere smakebiter finner du hos Mari.

22 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Den var ukjent for meg. Men det skulle være rart om jeg hadde hørt om alle bøker og 🙂
    Jeg tror det må være tøft å ha fengselsminner i veldig mange land. Jeg er glad jeg tror vårt system er bedre.
    Ha en riktig fin søndagskveld, Elin!

  2. Jag läser också flera samtidigt. Eller rättare sagt jag läser en och lyssnar på en annan. Tack för smakbiten! Alltid bra med tips på böcker som kommer någon annanstans ifrån än Europa och USA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *