Mine personlige lesemål for 2020

Et nytt år står for trappene, og det er tiden hvor jeg legger nye lesemål. Hvordan det gikk med målene jeg hadde satt meg for 2019 skal jeg komme tilbake til når jeg jeg summerer opp leseåret 2019. Siden jeg starter 2020 i ny jobb, kommer lesemålene mine for det nye året til å bære preg av at jeg skal jobbe som ungdomsbibliotekar. Det kommer derfor til å bli mange ungdomsbøker framover. Heldigvis er det noe jeg liker, så det blir nok bra.

Målene mine for 2020 blir:
– lese minst 50 bøker
– lese minst 15 bøker på norsk
– lese minst 5 ungdomsbøker av norske forfattere
– lese minst 2 diktbøker som passer for ungdom
– lese minst 2 sakprosabøker, hvorav én skal være for ungdom

Hvilke lesemål har du satt deg for 2020?

Åpen bok med bakgrunn av bærbusker med snø. Foto: Av en annen verden © 2019
Foto: Av en annen verden © 2019

Én kommentar til “Mine personlige lesemål for 2020”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *